skip to Main Content

Wedden op Serie A. In de afgelopen jaren was er telkens maar weinig spoor van spanning te herkennen in de top van de Serie A. Juventus is al jaren heer en meester in de hoogste divisie van het Italiaanse voetbal en er zijn steevast een aantal ploegen die daar net onder bungelen. Maar, dit jaar is het anders. Door de belabberde start van De Oude Dame, is het nu Internazionale dat verrassend aan kop gaat. Fiorentina en Napoli volgen op één punt.

AS Roma – AC Milan

Enkele jaren terug, was AS Roma tegen AC Milan een heuse topper. AC Milan is inmiddels echter afgezakt naar de grijze middenmoot en ook AS Roma is enorm wisselvallig de afgelopen maanden. Wanneer Milan vandaag weet te winnen, komt het op één puntje van AS Roma en daarmee de vijfde plek, die recht geeft tot het spelen van Europa League.

  • AC Milan is dit seizoen juist verrassend sterk in de uitwedstrijden: van de laatste zeven uitwedstrijden verloor het er slechts één, tegen Juventus
  • AS Roma, dat normaal in eigen huis zo sterk is, wist er van de laatste vijf juist maar twee te winnen
  • De vorige onderlinge ontmoeting won AC Milan met 2-1

Onze wedtip: AC Milan to win @3.90 bij 888sport

Fiorentina – Lazio

Waar Lazio de afgelopen jaren een van de voornaamste uitdagers was van Juventus, valt ook deze ploeg uit Rome een beetje tegen dit jaar. De tegenstander van vandaag, Fiorentina, presteert echter al jaren iets boven verwachting. De ploeg uit Florence doet volop mee om de bovenste plekken en ondanks dat ploegen van weleer als Lazio en AC Milan deze week op de planning staan, lijken de paarsgekleurden ook daarin favoriet te zijn.

  • Fiorentina verloor in de laatste twaalf wedstrijden (Serie A en Europa League) slechts één wedstrijd, tegen Juventus
  • Fiorentina scoorde maar liefst 36 doelpunten, dat is het hoogste aantal van de hele competitie
  • Lazio kreeg er al 26 tegen, er zijn maar zeven ploegen die er meer tegen hebben gehad

Onze wedtip: Handicap 0-1, Fiorentina to win @3.25 bij 888sport

Wil jij bovenstaande weddenschappen voor een inzet van €10 spelen in een combinatie? Dit levert jou bij 888sports €126,75 op! 

Back To Top