skip to Main Content
  • Blog

Nadat het PDC WK voor onze Nederlandse deelnemers net niet helemaal is geworden wat men er van had verwacht, zijn andere darters nu aan zet tijdens het BDO WK. Christian Kist zal hier zijn titel niet verdedigen, maar ons land vaardigt wederom enkele sporters af. Daarnaast telt het toernooi vele andere goede darters, waardoor iedereen vol smacht achter de tv kan blijven hangen.

Natuurlijk hoef je niet achter je tv te gaan zitten als je ook kunt inzetten bij Unibet. Op 9 januari bereikte Wesley Harms de kwartfinale, nadat hij Alan Norris met 4-3 opzij zette. Ook Jan Dekker zit nog in het toernooi, hij zal op vrijdag in de kwartfinale uitkomen. Unibet biedt geweldige noteringen aan, waardoor het voor spelers aantrekkelijk wordt om mee te doen.

Het deelnemersveld is sterk bezet. Opvallend genoeg speelt Stephen Bunting, één van de favorieten, niet meer mee om de eerste plaats. Hij verloor met 4-2 van Darryl Fitton en dit mag een verrassing genoemd worden. Tony O’Shea en Scott Waites lijken beiden op de eindzege te mikken.

De Nederlandse inbreng mag er gelukkig ook nog steeds wezen. Jan Dekker is dit toernooi al goed op dreef, waar ook Wesley Harms zich wist te plaatsen voor de finale. Unibet biedt iedere klant de gelegenheid aan om live te wedden bij Unibet op deze spannende potjes darts. Ga naar Live Wedden en plaats je inzet. Dan kun jij je bij Unibet ook een winnaar voelen tijdens dit WK! Schrijf je in en stort minimaal 10 euro, Unibet verdubbelt gelijk tot 50 euro.

Back To Top