skip to Main Content

Zoals jullie weten staat een geweldige zomer vol sport voor de deur. Ook de Confederations Cup zal binnenkort van start gaan, met wereldsterren als de Braziliaan Neymar en de Argentijn Messi. Het belooft een hete strijd te worden tussen de diverse landen. De vraag is: kan jij er wat leuks aan overhouden met behulp van een weddenschap bij Betfair?200 Bonus bij Betfair

Nieuwkomer Italië

Een groot voetballand is het zeker, maar Italië doet nu voor het eerst mee aan de Confederations Cup. Favoriet is het zeker niet; een notering van 8,40 is toegekend aan het team, waar Mario Balotelli en Stephan El Shaarawy ongetwijfeld hun opwachting zullen maken.

Een nog veel kleinere kans is weggelegd voor Japan, dat weinig wereldsterren kent. Hun notering bedraagt slechts 66,0 en dat terwijl hun geschiedenis in de Confederations Cup toch zeker niet mis is. In 2001 werden ze al eens tweede. Shinji Kagawa en Keisuke Honda lijken de spelers te zijn die de kar moeten gaan trekken.

Brazilië top favoriet

De absolute favoriet in Groep A (met Japan, Mexico en Italië) is ongetwijfeld Brazilië. De notering voor de ploeg van bondscoach Luiz Felipe Scolari bedraagt 2,54 als het gaat om het winnen van het toernooi. Volgens de bookmakers Betfair overleeft het land, met onder anderen Neymar in de selectie, groep A zonder twijfel.

Zorg jij dat de opening van de Confederations Cup gepaard kan gaan met enkele goede weddenschappen, zodat jij je zomer met winst tegemoet kan gaan? Onze wedtip is Brazilië em Italië is een goed alternatief.

Back To Top