skip to Main Content

Wedtips EK voetbal 2016 kwalificaties, Dit weekend staat bol van de Euro 2016 kwalificatie wedstrijden. Nederland speelt thuis tegen Turkije en zal toch echt moeten winnen willen ze in de race willen blijven voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. Met onze treble kan je bij een inzet van 10 euro 115 euro winnen bij de online bookmaker betsson.

Spanje vs Oekraïne: Spanje wint met 2-0

Spanje ontmoet vrijdagavond in de kwalificatiereeks voor het EK in 2016 Oekraine in eigen huis. Spanje zette na de gloriejaren met een wereldkampioenschap en twee Europese kampioenschappen op rij een dramatische prestatie neer op het WK in Brazilië. De Spanjaarden kwamen niet eens de groepsfase door en werd het lachertje van het toernooi.

Momenteel staat Spanje tweede in de groep met negen punten uit vier duels. Alleen van koploper Slowakije werd verloren. De Slowaken staan foutloos bovenaan met vier gewonnen duels uit vier. Tegenstander Oekraïne aan de andere kant heeft ook negen punten en kreeg pas één goal tegen in vier duels.

  • de laatste keer dat Spanje en Oekraine elkaar ontmoetten was op het WK 2006. Spanje won dat duel met 4-0
  • Oekraïne is een lastig te passeren ploeg, de Oostblokkers werden pas één keer gepasseerd, Slowakije was toen met 0-1 te sterk
  • Spanje wist in ieder kwalificatieduel nog te scoren

Wedden EK 2016 tip 1: Spanje wint met 2-0 @ 3,95 (Betsson)

Nederland vs Turkije: minder dan 2.5 goals

Het Nederlands elftal neemt het zaterdag om 20.45 uur op tegen Turkije. De formatie van Hiddink heeft het moeilijk in deze kwalificatiereeks en staat met slechts zes punten uit vier duels op een derde plek. Van Tsjechië en Ijsland werd verloren en er zal van nummer vier Turkije gewonnen moeten worden om aan te haken bij Ijsland en Tsjechië en zo zicht te houden op plaatsing voor het EK 2016. Hiddink zag aanvoerder Arjen Robben vorige week uitvallen met een buikspierblessure en benoemde Sneijder al tot aanvoerder. Daarnaast is de kans aanwezig dat Promes de plek van Robben zal innemen.

Tegenstander Turkije is plaatsing voor het EK ook nog ver weg. Met vier punten bezetten zij een vierde plaats waardoor het treffen met Nederland dus van groot belang is.

  • Van de acht onderlinge ontmoetingen tussen Nederland en Turkije werden er in slechts twee duels drie of meer doelpunten gescoord
  • In de laatste zes onderlinge duels werd er slechts twee keer of minder gescoord
  • Turkije wist in internationaal verband pas één keer te scoren op Nederlandse bodem

Wedden EK 2016 Tip: onder 2,5 goals @ 1,95 (Betsson)

Georgië vs Duitsland: Duitsland wint zonder tegen goal

In groep D is de strijd om de eerste twee plaatsen nog volledig open. Duitsland bezet daar de tweede plek met zeven punten, gevolgd door Schotland en Ierland met ook zeven punten. Georgië, tegenstander van de Duitsers, staan met drie punten op de vijfde plek en hebben nog kans om door te gaan.

Duitsland ging eerder deze week met een B-elftal onderuit tegen Australië en zal dus met een andere instelling aan het uitduel tegen Georgië moeten beginnen om een goed resultaat te halen. Hoewel Georgië een georganiseerde ploeg is lijkt de kans erg klein dat ze een resultaat halen tegen Duitsland. De ploeg wist in eigen huis tegen grote landen als Frankrijk en Spanje niet tot scoren te komen en ik acht de kans tegen Duitsland ook zeer klein

  • Duitsland wist na de gewonnen WK finale tegen Argentinië uit zeven wedstrijden slechts elf punten te halen
  • De vriendschappelijke replay van de WK finale tegen Argentinië ging met 2-4 verloren in een duel waarin de Duitsers niets hadden in te brengen

Wedden EK 2016 Tip: Duitsland wint zonder een doelpunt te incasseren @ 1,50 (Betsson)

Wil jij een combinatie van deze drie weddenschappen spelen voor een inzet van €10? Dit levert jou bij Betsson maar liefst €115,53 op!

Back To Top