skip to Main Content

Wedtip EK voetbal 2016 Kwalificatie Letland – Nederland. Het Nederlands elftal speelt morgenavond om 20:45 uur een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Dit duel moet gewonnen worden om plaatsing voor het EK 2016 in zicht te houden. Win 77 euro met onze wedtips bij Betsson

Wedtips Letland – Nederland

Het Nederlands elftal staat momenteel namelijk met zeven punten op een derde plek in de groep met zeven punten. Ijsland (12 punten) en Tsjechi√ę (13 punten) staan redelijk op afstand. Met nog een wedstrijd tegen iedere land uit de poule op het programma is het voor Oranje nog volledig mogelijk bij de eerste twee te eindigen.
Een overwinning op Letland zou wat dat betreft een goed begin zijn.

Het knotsgekke duel tegen VS ging met 3-4 verloren en voornamelijk na een aantal wisselbeurten in de tweede helft kreeg de VS grip op de wedstrijd. 20 minuten voor tijd scoorde Brooks de 3-2 waarna er in de laatste minuten van het duel nog twee in gingen en het duel in de Arena met 3-4 werd verloren.

Voor het duel van morgen zal Jordy Clasie in ieder geval niet meespelen. De middenvelder heeft buikgriep. De Feyenoorder speelde tegen de VS niet goed en de verwachting was dan ook dat Sneijder samen met Blind het middenveld zullen complementeren tegen Letland.

Wedtips Letland – Nederland: Oranje wint met meer dan 3 goals

Oranje heeft gezien het verleden niet heel veel te duchten van Letland. Oranje won de enige twee duels die het eerder tegen elkaar afwerkte met overtuigende cijfers en ook morgen zou dit weer het geval moeten zijn.

  • Letland wist al zes wedstrijden op rij niet te winnen
  • De Letten wisten nog nooit te scoren tegen Oranje
  • De twee onderlinge ontmoetingen die de twee landen tegen elkaar speelden eindigde in 6-0 en 3-0

Wedtips EK votbal 2016 Letland – Nederland:

Nederland wint met twee doelpunten verschil @ 2,65
Nederland scoort drie of meer doelpunten @ 2,15
Nederland scoort in beide helften @ 1,86

Back To Top