skip to Main Content

Wedtips Eredivisie. De Eredivisie gaat na de winterstop weer beginnen. Met deze combi weddenschap kan je bij een inzet van €10 bijna 75 euro winnen bij 888sport.

Wedtips Eredivisie speelronde 18

We hebben drie mooie wedtips Eredivisie voor jullie samengesteld met de beste odds die we konden vinden. Ajax – FC Groningen, Vitesse – PSV en Feyenoord – FC Twente. Het wordt een doelpuntrijk Eredivisie weekend.

Ajax vs Groningen – over 2,5 goals

Op de vrijdagavond ontvangt Ajax FC Groningen in de eigen Arena. De Amsterdammers zullen de tweede seizoenshelft alle zeilen bij moeten zetten om koploper PSV in zicht te houden. Ajax staat momenteel vier punten achter op de Eindhovenaren, trainer Frank de Boer heeft aangegeven dat Ajax dit seizoen nog 17 finales heeft te gaan.

Gezien de laatste wedstrijden van beide teams lijkt een doelpuntrijk duel in de maak, zowel Ajax als FC Groningen scoren gemakkelijk. Ajax leed voor de winterstop in de strijd om de KNVB beker in eigen huis een pijnlijke 0-4 nederlaag tegen Vitesse.

Groningen aan de andere kant wist in vijf van de laatste zes uitduels te scoren en lijkt ook de instabiele Ajax defensie in de problemen te kunnen brengen.

Wedtips Eredivisie 1: over 2,5 goals @ 1,49 bij 888sport

Vitesse vs PSV – PSV winst

Vitesse begon de winterstop met een heerlijke 0-4 overwinning op Ajax maar zaterdag wacht weer een topper, dan komt namelijk PSV op bezoek. Koploper PSV is bezig aan een uitstekende reeks van vijf opeenvolgende overwinningen en zal ook naar Arnhem afreizen voor niet anders dan drie punten. Vorig seizoen won PSV het uitduel van Vitesse al met 1-2 en gezien de vorm van de Eindhovenaren verwacht ik opnieuw een overwinning voor PSV.

PSV verloor de afgelopen jaren geen uitduel bij Vitesse en met zes van de laatste acht gewonnen uitduels zouden de bezoekers ook met drie punten uit het Gelredome moeten vertrekken.

Wedtips Eredivisie 2: PSV winst @ 2.15 bij 888sport

Feyenoord vs FC Twente – over 3,5 goals

Met oog op spektakel zal Feyenoord tegen FC Twente van komende zondag het affiche van de dag zijn. De twee ploegen zijn dit seizoen veel betrokken bij doelpuntrijke duels en gezien de aanvallende opties en intenties van zowel Feyenoord als Twente is de kans groot dat hier doelpunten gaan vallen.

Bij de laatste vijf wedstrijden van Feyenoord vielen maar liefst veertien doelpunten, de laatste vijf duels van FC Twente leverde zelfs twintig doelpunten op. Feyenoord bezit de derde plek met 31 punten, FC Twente volgt op een vijfde plek met 28 punten. Beide ploegen strijden om een plekje dat recht geeft op voorronde Champions League en zouden een overwinning direct na de winterstop goed kunnen gebruiken.

Feyenoord en FC Twente beschikken over sterke aanvalslinies en een zwakkere verdediging, een prima recept voor een doelpuntrijk duel!

Wedtips Eredivisie 3: over 3,5 goals @ 2,33 bij 888sport

Combiweddenschap voor €10 levert je bij 888sport €74,64 op!

Back To Top