skip to Main Content

Hier zijn de Eredivisie wedtips play-offs. Na de laatste Eredivisie wedstrijden van het seizoen is de strijd in de playoffs om de Europa League aangebroken. Heerenveen, Zwolle, Feyenoord en Vitesse gaan onderling uitvechten welke ploegen aan de voorronde van de Europa League mogen deelnemen. Heerenveen lootte Feyenoord en Zwolle komt uit tegen Vitesse. Wil jij beide duels in een combinatie spelen met een inleg van €10? Dit levert je bij Bookmaker Betsson €36,10 op.

Heerenveen vs Feyenoord: over 2,5 goals

Na een dramatisch laatste duel van Feyenoord is het bij de club hectisch. Fred Rutten vertrok na dit duel per direct bij Feyenoord en laat Van Bronckhorst de wedstrijden in de playoffs afmaken. Feyenoord kreeg er afgelopen weekend met 3-0 van langs in het uitduel bij PEC Zwolle, eindigde daarmee een reeks van vijf duels waarin niet werd gewonnen en verlies daardoor een stevige derde positie in de Eredivisie. De derde potie geeft recht op direct voorronde van de Europa League.

Feyenoord gaat in het eerste duel op bezoek bij Heerenveen. Op voorhand lijkt het duel gezien de historie een doelpuntrijk duel te worden. Beide ploegen kregen de laatste vijf duels veel doelpunten tegen maar wisten ook gemakkelijk te scoren.

  • Van de laatste vijf edities Heerenveen vs Feyenoord wisten beide ploegen twee keer te winnen en eindigde één duel in een gelijkspel
  • De laatste vijf competitieduels van Heerenveen wist het iedere keer te scoren maar kreeg het ook een goal tegen
  • De laatste Heerenveen vs Feyenoord eindigde in een 3-1 overwinning

Tip Wedden Eredivisie 1: over 2,5 goals @ 1,57 (Betsson)

PEC Zwolle vs Vitesse: over 3,5 goals

Waar Feyenoord de competitie afsloot met een zeer slechte reeks kunnen Zwolle en Vitesse terugkijken op een goed slot van de Eredivisie. Met name Vitesse wist de laatste tien wedstrijden in de Eredivisie te overtuigen. De ploeg van Bosz verloor in de laatste tien duels slechts één keer, werd er drie keer gelijkgespeeld en zeven keer gewonnen.
Met name de ongekende doelpuntenproductie van de Arnhemmers is imposant.

Zwolle aan de andere kant wist de laatste twee competitiewedstrijden te winnen. Als verliezend finalist in de KNVB beker zijn de playoffs om de Europa League een leuk extraatje. De ploeg van Ron Jans zal over twee wedstrijden in ieder geval het veel scorende Vitesse moeten verslaan.

  • Vitesse scoorde in de afgelopen vijf duels dertien doelpunten
  • Vitesse is ook in uitwedstrijden erg productief, in de laatste vijf uitduels scoorde de ploeg tien doelpunten
  • Zwolle verloor van de laatste tien thuiswedstrijden slechts twee duels

Tip Wedden Eredivisie 2: over 3,5 goals @ 2,30 bij Betsson

Wil jij beide duels in een combinatie spelen met een inleg van €10? Dit levert je bij Betsson €36,10 op.

Back To Top