skip to Main Content

Hier zijn de Eredivisie wedtips voor deze week. Met onze treble kan je 75 euro winnen. We hebben de volgende wedstrijden geselecteerd: Vitesse vs AZ Alkmaar, NAC Breda vs Go Ahead Eagles en Heerenveen vs Ajax. De wed Treble van onze weddenschappen met een inzet van €10,- levert je bij Betsson 74 euro op!

Vitesse vs AZ Alkmaar: Vitesse wint

In de kop van de Eredivisie vechten Vitesse en AZ om een plek die recht geeft op Europees voetbal. AZ staat momenteel vierde met 47 punten en gaat op bezoek bij Vitesse dat op een zesde plek staat met 41 punten. Plek vier tot zeven geeft recht op voorronde Europees voetbal en met nog acht speelronden te gaan ligt de strijd nog volledig open. Het gat met plek drie, die direct recht geeft op Europa League voetbal is voor AZ slechts één punt. Een belangrijk duel voor beide ploegen, Vitesse kan aanhaken bij de subtop van de Eredivisie en AZ moet in het kielzog van Feyenoord blijven om directe plaatsing voor Europa League voetbal vast te stellen.

 • Vitesse wist al zes thuiswedstijden op rij tegen AZ niet te winnen, drie keer won AZ de andere drie duels eindigde in een gelijkspel
 • Vitesse is thuis erg sterk, de ploeg verloor van de laatste dertien thuisduels slechts één wedstrijd
 • AZ heeft het tweede beste uitstatistieken van de Eredivisie maar verloor afgelopen weekend met 6-2 van FC Utrecht

Tip Wedden Eredivisie 1: Vitesse wint @ 1,60 (Betsson)

NAC Breda vs Go Ahead Eagles: onder 2.5 goals

Degradatiekraker in de Eredivisie, NAC Breda ontvangt in eigen huis Go Ahead Eagles. Go Ahead Eagles staat op een vijftiende plek met 23 punten, NAC staat op de voorlaatste plek met 19 punten. Beide ploegen maken een zeer matige reeks door en moeten vrezen voor degradatie of nacompetitie. Go Ahead won dit seizoen pas twee uitwedstrijden en kan zich opmaken voor een zeer lastige avondje NAC.

 • Go Ahead Eagles verloor de laatste drie duels op rij
 • NAC wist het laatste belangrijke thuisduel met 2-1 van Cambuur Leeuwarden te winnen
 • NAC scoort in eigen huis zeer weinig, de ploeg maakte pas elf doelpunten voor eigen publiek
 • Go Ahead weet in uitduels ook het net niet gemakkelijk te vinden, de ploeg scoorde slechts veertien goals in uitduels

Tip Wedden Eredivisie 2: Onder 2,5 goals @ 1,85 (Betsson)

Heerenveen vs Ajax: meer dan 3,5 goals

Hoewel het gat tussen Ajax en PSV na afgelopen weekend nog steeds elf punten is zijn er nog acht speelronden te gaan en is het in theorie voor Ajax nog mogelijk om kampioen te worden. Het enige wat de ploeg van Frank de Boer kan doen is zelf wedstrijden winnen en druk hopen op misstappen van PSV.

Komende zondag gaat Ajax op bezoek bij Ajax en dat kan met oog op de recente succesvolle reeks thuisduels van de Friezen een zeer lastige klus worden.
Heerenveen won namelijk de laatste vier wedstrijden op rij en scoorde er lustig op los. Ajax is gewaarschuwd en zal meer op de mat moeten leggen dan de matige prestatie tegen Excelsior in de eigen Arena om van Heerenveen te winnen

 • Heerenveen won de laatste vier thuiswedstrijden op rij
 • Heerenveen scoorde maar liefst veertien doelpunten in deze vier wedstrijden
 • In 2008 wist Heerenveen voor het laatst in eigen huis te winnen, het werd toen 5-2
 • Wedstrijden tussen Heerenveen en Ajax staan garant voor doelpunten, in de laatste vijf wedstrijden werden in totaal twintig doelpunten gemaakt

Tip Wedden Eredivisie 3: over 3,5 goals @ 2,50 (Betsson)

Bovenstaande weddenschappen bij bookmaker Betsson in een combinatie spelen voor €10? Dit levert je €74 op!

Back To Top