skip to Main Content

Hier zijn de Eredivisie wedtips voor deze week. We hebben de volgende wedstrijden geselecteerd: NAC – Heracles, Excelsior – PSV en Go Ahead Eagles – FC Utrecht. Wedden met de Treble van onze weddenschappen met een inzet van €10,- levert je bij Bookmaker Betsson 58 euro op!

NAC Breda vs Heracles Almelo: NAC wint

Nu PSV kampioen is geworden en nu er bovenin alleen nog gestreden wordt om een plekken die recht geven op Europees voetbal kunnen we ons richten op de wedstrijden in de onderste regionen van de Eredivisie. NAC ontvangt komende zaterdag in eigen huis Heracles Almelo en dit is een degradatiekraker van formaat. Met nog drie wedstrijden te gaan is het voor NAC de dood of de gladiolen. NAC staat met 28 punten op plek zestien en zou daarmee nacompetitie moeten spelen. Tegenstander Heracles staat drie punten boven NAC en dus is dit voor beide ploegen een zeer belangrijk duel

  • NAC is de laatste drie thuiswedstrijden ongeslagen, de ploeg won er twee en speelde er een gelijk
  • Van de laatste vijf edities NAC tegen Heracles won Heracles er drie, twee eindigde er gelijk en een in winst voor de thuisploeg
  • In vier van de vijf laatste edities NAC tegen Heracles wisten beide ploegen te scoren

Tip Wedden Eredivisie 1: NAC wint @ 2,30 bij (Betsson)

Excelsior vs PSV: beide teams scoren

Excelsior staat met 31 punten gelijk met Heracles Almelo en is daarmee alles behalve veilig. Helaas krijgen de Rotterdammers zaterdag bezoek van kampioensploeg PSV. Excelsior wist dit seizoen al een paar keer te verrassen maar ging in het uitduel met PSV kansloos met 3-0 van de mat. Excelsior verloor weliswaar in eigen huis drie keer op rij maar wist de afgelopen wedstrijden in eigen huis iedere keer te scoren. Weet Excelsior ook tegen de al gekroond kampioen PSV een doelpunt te maken?

  • van de laatste vijf edities Excelsior vs PSV wisten de Eindhovenaren vier keer te winnen
  • Excelsior verloor de laatste drie thuisduels op rij en kreeg gemiddeld drie doelpunten per wedstrijd tegen
  • Excelsior wist de laatste vijf thuiswedstrijden op rij in eigen huis te scoren

Tip Wedden Eredivisie 2: Beide teams scoren @ 1,58 (Betsson)

Go Ahead vs FC Utrecht: meer dan 2.5 goals

En alsof de degradatiekraker tussen NAC Breda en Heracles Almelo nog niet genoeg is wordt ook het duel tussen onderin de Eredivisie tussen Go Ahead Eagles (17e plaats – 26 punten) en FC Utrecht (12e plaats – 36 punten). Hoewel Utrecht acht punten boven nacompetitiestreep staat is dit voor Go Ahead Eagles een duel van levensbelang. De ploeg uit Deventer heeft nog drie duels om van die voorlaatste plek af te komen en hoeft niet meer te vrezen voor directe degradatie. FC Dordrecht is intussen namelijk met 16 punten al gedegradeerd uit de Eredivisie.

  • Go Ahead Eagles verloor de laatste vijf thuiswedstrijden op rij en scoorde hierin slechts twee maal
  • FC Utrecht wist al zes uitwedstrijden op rij niet te winnen
  • In de laatste vier ontmoetingen tussen deze twee ploegen werden maar liefst 18(!) doelpunten gescoord

Tip Wedden Eredivisie 3: over 2,5 goals @ 1,61 (Betsson)

Wil jij bovenstaande weddenschappen combineren met een inzet van €10. Dat levert je bij Betsson €58,50 op!

Back To Top