skip to Main Content

Hier zijn de Eredivisie wedtips voor deze week. We hebben de volgende wedstrijden geselecteerd: PSV – Heerenveen, Ajax – NAC Breda en FC Utrecht – FC Twente. De wed Treble van onze weddenschappen met een inzet van €10,- levert je bij Bookmaker Betsson 50 euro op!

PSV vs Heerenveen: meer dan 3.5 goals

Met nog vier speelrondes te gaan en een voorsprong van tien punten op Ajax kan PSV redelijk toewerken naar het kampioenschap. Vorige week werd de eerste lastige horde, PEC Zwolle, in een thuiswedstrijd met 3-1 verslagen en komend weekend wacht Heerenveen. De Friezen scoren dit seizoen gemakkelijk en lijken met een 5-2 overwinning op AZ in ieder geval met zelfvertrouwen naar deze wedstrijd toe te kunnen leven. PSV is de sterkste thuisploeg van de Eredivisie en zal voor eigen publiek met niets anders dan drie punten tevreden zijn.

  • Vorig seizoen speelde PSV in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Heerenveen
  • Heerenveen won de laatste twee uitwedstrijden op rij
  • In de laatste vijf edities PSV – Heerenveen vielen maar liefst negentien doelpunten

Tip Wedden Eredivisie 1: over 3,5 goals @ 1,85 bij Betsson

Ajax vs NAC: Ajax wint met AH -1,5

Voor achtervolgers Ajax lijkt er dit seizoen niet heel veel meer te winnen. De ploeg ligt uit de Europa League, staat tien punten achter op PSV in de competitie met nog slechts vier wedstrijden te gaan en in de KNVB beker werd het hardhandig uitgeschakeld voor eigen publiek door een sterk Vitesse (0-4). Toch zal de ploeg van De Boer het seizoen goed willen afsluiten. Een overwinning op degradatiekandidaat NAC voor eigen publiek is wel het laatste wat de Amsterdammers kunnen doen.

NAC aan de andere kant gaf afgelopen weekend een 2-0 voorsprong weg tegen hekkensluiter FC Dordrecht en staat nog steeds op nacompetitievoetbal. Ieder punt in Amsterdam zal worden gezien als bonus maar op voorhand lijken ze kansloos.

  • in 2007 won NAC voor het laatst in de Amsterdam Arena, het werd toen 1-3
  • in de laatste vijf ontmoetingen scoorde Ajax maar liefst zestien doelpunten
  • de laatste vijf edities Ajax – NAC leverde in totaal twintig doelpunten op

Tip Wedden Eredivisie 2: Ajax wint met -1,5 handicap @ 1,71 bij Betsson

FC Utrecht vs FC Twente: over 2.5 goals

Noodlijdend Twente komt komend weekend uit tegen FC Utrecht. Twente kreeg inmiddels zes punten mindering door de financiële problemen en staat hierdoor op een elfde plek met 37 punten. De ploeg zal wonderen moeten verrichten om een plek die recht geeft op Europees voetbal te bemachtigen en is daarin ook nog afhankelijk van andere ploegen. Utrecht aan de andere kant staat onderaan de middenmoot van de Eredivisie en zou hypothetisch nog nacompetitievoetbal kunnen spelen.

  • de laatste vijf edities FC Utrecht vs Twente wist de thuisploeg niet te winnen
  • De laatste vijf edities Utrecht – Twente wisten beide ploegen iedere keer te scoren
  • FC Twente is in uitduels een garantie voor doelpunten, de laatste vijf uitwedstrijden werden er achttien doelpunten gemaakt

Tip Wedden Eredivisie 3: over 2,5 goals @ 1,61 bij betsson

Wil jij deze drie wedstrijden combineren met een inzet van €10? Dat levert je bij Betsson €50,93 op!

Back To Top