skip to Main Content

Deze week een mooie treble voor de premier league bij 888sport. Bij 10 euro inzet kan je 53 euro verdienen!

Chelsea vs Newcastle United – zaterdag 10 januari 16:00

Komende zaterdag krijgt koploper Chelsea bezoek van Newcastle United. De ploeg van José Mourinho leed op Nieuwjaarsdag een gevoelige nederlaag uit bij Tottenham Hotspur. De altijd zo georganiseerde Chelsea defensie kreeg maar liefst vijf doelpunten om de oren, Chelsea deed nog wat terug in de tweede helft maar de wedstrijd ging uiteindelijk met 5-3 verloren.

Chelsea verloor naast het duel van afgelopen week dit seizoen pas één keer eerder.
Het bezoek van Newcastle United aan Stamford Bridge is hierdoor extra pikant.
Chelsea liep namelijk uit bij Newcastle United tegen de eerste verliespartij van het seizoen op. Chelsea en Newcastle United maken er in onderlinge duels in ieder geval altijd een spektakel van, in totaal werden er zestien goals in de laatste vijf ontmoetingen gemaakt.

Chelsea is dit seizoen in eigen huis nog foutloos en zal tegen Newcastle United de tiende thuisoverwinning van dit seizoen aan het rijtje willen toevoegen. Chelsea kreeg pas in twee van de negen thuiswedstrijden een doelpunt tegen en zal naar verwachting weinig last hebben van het moeilijk scorende Newcastle United.

Wedtip Premier league: een thuisoverwinning voor Chelsea zonder een tegendoelpunt te incasseren @ 1,60 bij 888sport.

Everton vs Manchester City – zaterdag 10 januari 16:00

Everton zit momenteel in zwaar weer en moet zo snel mogelijk resultaten gaan halen om niet in degradatieproblemen te komen. Everton presteerde vorig seizoen boven verwachting goed maar is dit seizoen erg wisselvallig. Uit de laatste acht competitiewedstrijden werden slecht vier punten gepakt. Everton krijgt bezoek van koploper Manchester City en zal alle zeilen bij moeten zetten om in ieder geval een punt uit de wedstrijd te halen.

Bezoekers Manchester City zijn namelijk in een bloedvorm. Pellegrini zag Aguero langdurig wegvallen maar de ploeg lijkt dit prima op te kunnen vangen. Met name Yaya Touré en Silva zijn de laatste duels met hun doelpunten erg belangrijk voor de club uit Manchester. Gezien de vorm van beide teams kan er maar één ploeg zijn die er met de winst vandoor gaat.

Wedtip premier league: winst voor Manchester City @ 1,83 bij 888sport.

Manchester United vs Southampton – zondag 11 januari 17:00

De wedstrijd tussen Manchester United en Southampton is dit weekend zonder enige twijfel het interessantste duel. Louis van Gaal en Ronald Koeman staan zondagmiddag tegenover elkaar en hebben allebei de overwinning zeer hard nodig. Koeman staat slechts een punt achter op Manchester United en heeft met Southampton meer dan ooit zicht op een Champions League plek.

Manchester United is de tragische start van het seizoen inmiddels goed te boven gekomen. Louis van Gaal schuift nog wel met z’n opstelling maar lijkt alles redelijk op de rit te hebben. Manchester United is al tien wedstrijden op rij ongeslagen en verspeelde dit seizoen in de tien gespeelde thuisduels slechts vijf punten.

Manchester United wist dit seizoen iedere thuiswedstrijd nog te scoren, maar krijgt ook gemakkelijk doelpunten tegen. Southampton scoorde dit seizoen al 34 keer en behoort daarmee tot één van de meest scoren ploegen van de Premier League.

Wedtip premier league: ‘Beide teams scoren’ @ 1,83 bij 888sport.

Treble 888sport premier league

Een combinatie van €10,- op deze wedstrijden levert je bij 888sport €53,58 op.

Back To Top