skip to Main Content

Zaterdag 4 juli gaat voor wielerliefhebbers het mooiste evenement van start, namelijk de Tour de France. Het grand départ is dit jaar in Utrecht. Het peloton zal tijdens de eerste rit vertrekken voor een individuele tijdrit van zo’n 13 kilometer.

Wedtips Tour de France 2015

Nederland heeft een sterke generatie klaargestoomd voor de Tour en heeft met Gesink, Mollema, Ten Dam, Kruijswijk en Kelderman potentiële top tien rijders in huis. weddentips neemt in ieder geval alvast de favorieten voor de Tour met je door.

Algemeen klassement Contador grote kanshebber op 4,30

Contador, bijgenaamd El Pistolero is zonder enige twijfel één van de grootste kanshebbers op het algemeen klassement. De Spanjaard had een zeer goed seizoen 2014 ewist bijvoorbeeld de Ronde van Baskenland op z’n naam te schrijven en wist zelfs na een beenbreuk in de Tour de Vuelta op wonderbaarlijke wijze te winnen.

Chris Froome (@ 2,35) is misschien dit jaar wel de grootste uitdager van Contador. De Brit verloor in 2014 de Vuelta van Contador en viel uit in de Tour maar wist wel terug te slaan door begin 2015 de Ruta del Sol te winnen. Froome zal alles op alles zetten tijdens deze Tour om een redelijk bleu seizoen wat meer kleur te geven. Live wedden op de Tour kan bij alle bookmakers.

Vincenzo Nibali (@ 5,50) moet z’n eerste plek in de Ronde van Frankrijk verdedigen. De Siciliaan was vorig jaar in topvorm tijdens de Tour en zag na wegvallen van Contador en Froome de weg vrij om zich tot winnaar van de Tour te kronen door de laatste vier etappes op rij te winnen.

Nederlandse kanshebbers Tour de France 2015

Van de Nederlandse kandidaten zijn er hoge verwachtingen van zowel Mollema, Gesink als Laurens ten Dam. Mollema wist in 2013 een zesde plek in de Tour te bemachtigen en in 2015 wist hij als tweede op het podium te komen in de Tirreno-Adriacito. Laurens ten Dam hoopt zijn negende plaats in de Tour van 2014 minimaal te herhalen. Ten Dam is een goede klimmer en kan dus prima uit de voeten in de Tour.

Wedtips winnaar Tour de France 2015:

Chris Froome wint @ 2,35
Nairo Quintana wint @ 3,70
Alberto Contador wint @ 4,30
Vincezo Nibali wint @ 5,50
Rober Gesink wint @ 150,00
Bauke Mollema wint @ 150,00

Back To Top