skip to Main Content

Wedtips Wimbledon 2015. Intussen is het grasseizoen losgebarsten en is er langzaam toegewerkt naar de start van het grootste tennisevenement ter wereld: Wimbledon 2015.

Wedden op Wimbledon 2015

Maandag 29 juni is het prestigieuze toernooi geopend en op 12 juli zullen de laatste finales gespeeld worden. Op de grastoernooien in Halle, Queens en Birmingham bereidt de wereldtop zich voor. Hoewel er de afgelopen jaren een redelijk verschuiving heeft plaatsgevonden in de top van het mannentennis lijkt bij de vrouwen nog steeds Serena Williams de favoriet. Bij de mannen wordt verwacht dat Djokovic voor de tweede opeenvolgende keer het Wimbledon toernooi zal winnen. Mobiel Wedden bij alle bookies, met de beste sport wedden apps.

Uitdagers Djokovic

Waar Nadal en Federer een lange periode de dienst uitmaakte bij Wimbledon lijkt het verschil sinds 2011 een stuk kleiner geworden. Nadal zakte af naar een tiende plek op de wereldranglijst en Federer zag een reeks van vijf(!) opeenvolgende Wimbledon overwinningen verbroken worden door Nadal en Djokovic. Djokovic wist de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling door te maken en stootte overtuigend door naar de eerste plek op de wereldranglijst

In 2013 won Andy Murray Wimbledon en hij lijkt dit jaar de grootste uitdager van de Servische kampioen. Roger Federer en Nadal zijn zonder enige twijfel de andere waardige uitdagers van Djokovic. Als outsiders zijn Wawrinka, Tsonga en Berdych interessante namen.

Wedtips Wimbledon 2015 mannen:

Djokovic wint Wimbledon @ 2,30
Andy Murray wint Wimbledon @ 4,00
Roger Federer wint Wimbledon @ 6,50
Rafael Nadal wint Wimbledon @ 7,00
Stanislas Wawrinka wint Wimbledon @ 15,00
Tomas Berdych wint Wimbledon @ 35,00

Kvitova en Sharapova willen verrassen

Bij deze vrouwen is ook dit jaar Serena Williams weer favoriet. Hoewel de Amerikaanse twee edities op rij niet eens de Wimbledon finale wist te halen is ze nog steeds met afstand nummer één van de wereld bij het vrouwenenkelspel. Vorig jaar wist Kvitova in de finale van Bouchard te winnen. Kvitova wordt dit jaar dan ook gezien als de grootste uitdager van Kvitova, gevolgd door Sharapova, Azarenka en Halep. Als belangrijke outsiders zijn Safarova en Lisicki interessante weddenschappen.

Wedtips Wimbledon 2015 vrouwen:

Serena Williams wint Wimbledon @ 2,85
Petra Kvitova wint Wimbledon @ 4,30
Maria Sharapova wint Wimbledon @ 9,00
Victoria Azarenka wint Wimbledon @ 11,50
Simona Halep wint Wimbledon @ 16,00
Ana Ivanovic wint Wimbledon @ 51,00

Back To Top