skip to Main Content

Wedden op Eredivisie. Wedtips seizoen 2015 2016. Over iets korter dan een maand begint het nieuwe Eredivisie seizoen 2015/2016 en barst de voetbalgekte in ons land weer los. Momenteel is de zomerse transferperiode in volle gang en hebben clubs nog genoeg tijd zich met nieuwe spelers te versterken. Toch genoeg reden voor weddentips om alvast vooruit te kijken naar komend seizoen met oog op de huidige selecties van de topclubs.

PSV aanzienlijk verzwakt

Met oog op de topploegen lijkt PSV er momenteel het zwakst voor te staan met betrekking tot inkomende en uitgaande transfers. Zo zag Cocu Memphis Depay vertrekken naar Manchester United. De sterke buitenspeler was de Eredivisie ontgroeid en zal een groot gat achterlaten in de selectie van de Eindhovenaren. Tegenover het vertrek van Depay stond nog geen andere aankoop. PSV lijkt interesse te hebben in Corona van Twente maar heeft nog geen concrete stappen genomen om Depay te vervangen. Wel wist PSV Guardado definitief in te lijven en werden Simon Poulsen en Isimat-Mirin vastgelegd. PSV noteert bij 888sport 2,30 om dit seizoen kampioen te worden. Tijdens de wedstrijden van PSV kan je live wedden op je mobiel.

Ajax is altijd favoriet voor kampioenschap @ 2,40

Ajax deed zeer goede zaken met het binnenhalen van Nemanja Gudelj en John Heitinga. Eerstgenoemde kwam voor 6 miljoen over van AZ en John Heitinga kwam over van Hertha en zal de defensie komend seizoen moeten leiden. Voor de spitspositie werd de koopclausule van Milik getriggerd, hij werd overgenomen van Bayer Leverkusen. Het kampioenschap voor Ajax in het seizoen 2015/2016 in de Eredivisie noteert 2,40 bij 888sport. Wil je wedden op voetbal tijdens de wedstrijd? Dat kan via de diverse mobiele wed app. van de bookmakers.

Feyenoord kans op landskampioen

De meest succesvolle club met betrekking tot transfers deze zomer is waarschijnlijk Feyenoord. De ploeg van Van Bronckhorst haalde Kuyt terug naar het oude nest en Kazim-Richards werd overgenomen van Bursaspor. Daarnaast werd de nodige creativiteit in huis gehaald met het aankopen van Vejinovic van Vitesse. Feyenoord noteert 6,00 om komend seizoen kampioen van Nederland te worden.

Eredivisie wed tip: FC Twente bij onderste drie @12,00

FC Twente zag een ware leegloop van de selectie. Door financiële problemen was het genoodzaakt de nodige sterkhouders te verkopen. Zo vertrokken Bjelland, Breukers, Castaignos, Engelaar, Koppers, Kusk, Lachman, Miyaichi, Martina en Ould Chikh en lijkt de leegloop nog niet ten einde. De verkoop van Corona, Tapia en Ziyech zou de Tukkers eigenlijk ook goed uitkomen. Het is afwachten hoe dit de komende periode gaat verlopen. FC Twente noteert 12,00 om komend seizoen bij de onderste drie in de Eredivisie te eindigen.

Eredivisie wed tip: Willem II top 6 @ 5,00

De meest opvallende transferperiode maakte Willem II misschien wel door. De Tilburgers wisten een zeer goede deal te sluiten met Ajax en hengelde maar liefst drie spelers van de Amsterdammers binnen. Zivkovich, De Sa en Ligeon worden allen gehuurd van Ajax. Wel zag het Dijks de omgekeerde weg bewandelen voor een transfersom van €3 miljoen euro. Een plek in de top 6 van de Eredivisie voor Willem II aan het einde van het seizoen noteert 5,00.

Back To Top